Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za minulé vlády byl v oboru psychiatrie proveden pozoruhodný experiment. Jeho autorem byl sice inženýr ekonomie Andrej Babiš, ale získal si podporu i psychiatričky MUDr. Dity Protopopovové.

Léčebný pobyt na anektovaném Krymu však nepřinesl očekávaný výsledek. Pacient i po letech tvrdil, že podpis na převodu akcií Čapího hnízda není a ani nemůže být jeho, což potvrdil i soud, který k tomu navíc dodal, že tehdejší premiér musel vědět, kdo podpis zfalšoval.

Tento druh cílevědomosti, jenž bývá také nazýván tahem na branku a pro který mají odborníci nelichotivé termíny, je , zdá se, pro významnou množinu voličû sympatickým povahovým rysem či alespoň tolerovanou slabůstkou, jež nemohla oslabit jejich volání Babiš na Hrad.

Na duševní zdraví obyvatel má vždy pozitivní vliv , když jim vládnou relativně normální lidé.

0 0
možnosti
PC

Opravdu výborných psychologů a psychiatrů je jak šafránu. Obzvláště mezi takovými, kteří nejsou klinickými psychology a kteří si za necelou hodinu konzultace účtují minimálně 1000,- Kč, je skutečných profesionálů naprosté minimum.

O psychiatrech raději ani nemluvě..., to je kapitola sama pro sebe.

Je důležité, ale zároveň velmi těžké najít výborného odborníka, který nejen že má potřebné odborné znalosti, ale je také lidský, což je nutnou podmínkou úspěšné terapie. Neméně důležité je, aby si klient i terapeut vzájemně tzv. sedli.

Takže najít dobrého odborníka, ať už z oboru psychiatrie, nebo psychologie (většinou je nutná kombinace), je velmi těžké.

2 0
možnosti

Zdá se, že s tím máte bohaté zkušenosti.

1 1
možnosti
PP

Z doslechu: kolegyně se vrátila z první terapie u psychiatra a povídá: "tohle sezení mi mohlo když jsem si uvědomila, že ten lékař je na tom ještě hůř jež já." :-)

Obávám se, že dobrých odborníků je v tomto oboru málo.

7 0
možnosti
Foto

Tak toho znám, poslouchám ho.

1 0
možnosti
Foto

Jakýsi medicínský machr má být autorem prohlášení: Chirurgové neví nic a mohou vše, internisté ví všechno a nemohou nic, neurologové neví nic a nemohou nic.

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 319x
 

Chci dělat osvětu, psát o psychických problémech a jejich léčení, ze své i sdílené zkušenosti.

 

lorenzova.m@centrum.cz

Seznam rubrik